Dit is waarom een professionele föhn een betere keuze is

Dit is waarom een professionele föhn een betere keuze is

De professionele föhn die kappers gebruiken: ook jij kan er thuis mee aan de slag. Bescherm je haar, geef het een mooie glans en zorg dat het haar in model blijft.

Professionele föhn: alle voordelen

Ga je voor gebruiksgemak, een verzorgende werking of duurzaamheid? De professionele föhn biedt veel voordelen ten opzichte van de goedkope merken. De nieuwste föhns drogen het haar zonder het te beschadigen. We laten je de voordelen van een echte kappersföhn zien.

 

Föhn met verschillende warmtestanden

Een professionele föhn zoals de kapper deze gebruikt is voorzien van verschillende warmtestanden. De lagere temperatuur is geschikt voor droog of beschadigd haar, maar ook voor geverfd of fijn haar. Gebruik de hogere temperatuur voor gezond, normaal tot dik haar. Ook voor het stylen gebruik je verschillende warmtestanden. De Wahl Superdry föhn is voorzien van maar liefst drie warmtestanden en twee snelheden. Ga je voor absolute professionaliteit, dan is de Rapido Ultralight föhn van BaByliss Pro iets voor jou. Deze heeft maar liefst 12 blaasstanden en een koudeluchtknop. Door het föhnen af te sluiten met koude lucht sluiten de haarschubben zich. Hierdoor blijft je kapsel zichtbaar beter in model.

 

Kapperssale Professionale Föhns Haardrogers

 

De professionele föhn heeft extra opzetstukken

Welke coupe je ook hebt, extra opzetstukken zijn onmisbaar. Met een smalle blaasmond breng je het korte haar in model. De brede blaasmond is geschikt voor het stylen van lang haar. De diffusor is een must voor iedereen met krullend haar. Gebruik in dit geval de middelhoge of lage temperatuurstand. Door ronddraaiende bewegingen te maken creëer je zowel volume als golvend of krullend haar.

 

De professionele föhn heeft een lange levensduur

Gebruik je de föhn dagelijks of enkele keren per week, let dan zeker op de kwaliteit. Goedkope föhns kunnen de warmte soms moeilijk kwijt en raken hierdoor oververhit. Ook zijn ze niet opgewassen tegen dagelijks of intensief gebruik. De professionele föhn kan de dagelijkse styling moeiteloos aan. Het is niet alleen extreem krachtig maar biedt ook een lange levensduur. Zo gaat de föhn probleemloos jarenlang mee. Afhankelijk van het type föhn is deze voorzien van silencer, wat voor hoorbaar minder geluidsoverlast zorgt.

 

Kapperssale Professionale Föhns Haardrogers

 

Nog meer voordelen van de professionele föhn

De professionele föhn blaast het haar dankzij de krachtige motor snel droog. Toch is de föhn niet zwaar, waardoor je er langdurig mee kunt werken. Sommige föhns zijn voorzien van een afneembaar filter, waardoor deze eenvoudig in onderhoud is. De professionele föhn maakt het haar minder pluizig en geeft een glanzend resultaat.

 

Heb je ook al gedacht aan de lengte van de kabel? Met een snoer van 2,5 tot 3 meter heb je voldoende bewegingsvrijheid. Het speciale ophangoog maakt opbergen wel heel eenvoudig.

 

Let ook eens op het ergonomisch design, dat bij de professionele föhn speciaal ontwikkeld is. Zo ligt de föhn prettig in de hand zonder dat je spanning in de onderarm ervaart. Dit is terug te vinden bij de BaByliss Prodigio Ionic föhn, een licht model met ergonomische handgreep.

 

Kies het beste voor je haar, elke dag weer. De professionele föhn creëert volume, maakt het haar snel droog of zorgt voor een mooie glans. Wij weten wat jouw haar nodig heeft.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.