Haarserum kopen en gebruiken: do’s en dont’s.

Haarserum kopen en gebruiken: do’s en dont’s.

Met haarserum bescherm je het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het blijft mooi en gezond, maar welk haarserum moet je kiezen?

Wat is haarserum en hoe werkt het?

Ken je de positieve eigenschappen van haarserum? Deze geeft je haar een extra boost en zorgt voor de gewenste versteviging. Bovendien is het de perfecte verzorging voor verschillende haartypen. Haarserum is precies datgene wat jouw haar nodig heeft, of je nu krullend, stijl of gekleurd haar hebt.

 

Haarserum | Kapperssale

 

Dit is wat haarserum voor jou doet

Met zoveel verschillende haarstylingproducten is het niet altijd gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Haarserum zorgt voor een mooie gezonde glans, op elk gewenst moment van de dag. Het versterkt en voedt de haarvezel, beschermt tegen hitte en UV-stralen en houdt pluizend haar onder controle.

 

Haarserum legt een beschermend laagje over het haar. Hierdoor kunnen schadelijke invloeden van buitenaf het haar minder snel beschadigen. Bovendien zorgt het voor een prachtige glans en geeft het extra veerkracht aan het haar. We adviseren haarserum bij droog en pluizig haar, maar ook bij problemen met statisch haar.

 

Gebruik van haarserum

Ongeacht het soort haarserum is dit product geschikt voor elke dag. Schud het product eerst van tevoren, hiermee activeer je de ingrediënten. Gebruik haarserum bij voorkeur op nat of handdoekdroog haar, hierdoor is het eenvoudiger te verdelen. Er is slechts een kleine hoeveelheid haarserum nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Gebruik haarserum alleen in de haarlengte en haarpunten, bij contact met de hoofdhuid wordt deze te snel vet. Alleen speciale haarserum met zijde proteïnen wordt dicht op de hoofdhuid aangebracht.

 

Pluisvrij en gezond haar

Heb je veel last van pluizend haar, kies dan voor L’Oréal Styling Crème dat het haar tot drie dagen pluisvrij maakt. Ook Goldwell StyleSign Lotion vermindert pluis en geeft een glanzend resultaat.

 

Bij gekleurd haar is het aan te raden om te kiezen voor Wella Billiance Serum dat het haar beschermt tegen schadelijke stoffen. Dit product is verrijkt met abrikozenolie voor een perfecte verzorging. De Goldwell Color Brilliance Serum beschermt fijn en normaal haar tegen hitte en UV-straling.

 

Gebruik de föhn nooit rechtstreeks op het haar. Breng van te voren altijd een beschermend product aan zoals de BioSilk Silk Therapy. Hierdoor blijft je kwetsbare haar langer mooi. Heb je al beschadigd haar, gebruik dan de Schwarzkopf BC Repair Rescue S.O.S. Elixer dat je haar direct herstelt, zodat het weer zacht en levendig aanvoelt.

Welk product je ook kiest, haarserum van een van de bekende merken doet wat het belooft. Probeer het zelf en ontdek de positieve kracht van haarserum.

 

Voedende haarolie voor een natuurlijke glans

Haarolie geeft net als haarserum een natuurlijke glans en mooie veerkracht. Haarolie is zeer geschikt voor pluizig en droog haar. Probeer Schwarzkopf BC Oil, dat het haar een weelderige glans geeft zonder het te verzwaren. Met de Oil Miracle Volume creëer je extra grip en volume. De voedende olie met amandel, marula en jojoba olie houdt het haar in perfecte conditie. Haarolie is goed af te wisselen met haarserum. Wees lief voor je haar, dan straal jij elke dag.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.