Shampoo en conditioner kiezen: dit product past bij jouw haar.

Shampoo en conditioner kiezen: dit product past bij jouw haar.

Welke shampoo of conditioner is geschikt voor jouw haartype? Bekijk wat deze producten doen en waarom je kiest voor bepaalde merken. Zo blijft jouw haar gezond.

Welke verzorgende shampoo en conditioner past bij mij?

Shampoo verwijdert olie en vuil uit het haar, hierdoor voelt en ruikt het heerlijk fris. Een conditioner verzorgt het haar na het wassen en zorgt voor een voelbaar zacht resultaat. Er zijn veel verschillende shampoos en conditioners verkrijgbaar. De een is geschikt voor droog of beschadigd haar, de ander juist voor vet haar. Daarnaast zijn er shampoos en conditioners met speciale eigenschappen zoals het verbeteren van de elasticiteit of het herstellen van de vochtbalans. Welke verzorgende shampoo en conditioner past het best bij jouw haartype?

 

Shampoo en conditioner voor droog of beschadigd haar

Heb je droog of beschadigd haar? Dan is dit herkenbaar aan het snel afbreken van het haar, gespleten haarpunten, veel klitten of het ontbreken van glans. Bepaalde stylingproducten of haarbehandelingen kunnen het haar extra indrogen of beschadigen. Denk hierbij aan overmatig gebruik van haarlak en gel, het gebruik van föhn en stijltang, permanenten, verven of invloed door zonlicht.

 

Droog of beschadigd haar verdient extra aandacht. Hiervoor gebruik je een verzorgende shampoo die het haar hydrateert en het er gezonder uit laat zien. Met L’Oréal Absolut Repair Lipidium Shampoo geef je het haar de diepgaande verzorging die het nodig heeft. Ook met Goldwell Dualsenses Hydrating Shampoo bereik je hetzelfde effect, deze is geschikt voor krullend en gepermanent haar.

 

Met Wella Fusion Intense Repair Shampoo bescherm je het haar tot wel 95% tegen afbreken en beschadigingen. Dit product maakt het haar niet alleen stralend schoon, ook herstelt het de haarvezel en geeft het een glad en elastisch resultaat. Probeer ook eens een Schwarzkopf Repair Rescue Spray Conditioner, dat een herstellend effect op beschadigd of droog haar heeft.

 

Kapperssale Haarverzorging Shampoo en Conditioner

 

Verzorging van gekleurd haar

Haarverf geeft je haar de juiste kleur en perfecte uitstraling, maar beschadigt ook de buitenste laag van het haar. Wil je de kleur lang behouden en het haar er glanzend uit laten zien, kies dan voor speciale shampoo en conditioner voor gekleurd haar. De Goldwell Dualsenses Color Brilliance Shampoo geeft gekleurd of ongekleurd haar een perfecte verzorging en minimaliseert kleurverlies. Dit product is geschikt voor dik of weerbarstig haar. De Vitamino Color Shampoo van de L'Oréal Vitamino Color Lijn zorgt voor een milde reiniging en optimale kleurbescherming. Ook deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor geverfd haar.

 

Gekleurd of geverfd haar moet extra beschermd worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Kies daarom voor Repair Conditioner van Wella, Vitamino Color Conditioner van L’Oréal of een van de verzorgende productlijnen van Schwarzkopf, KIS of Wella.

 

Loreal Vitamino Color Lijn Kapperssale

 

Extra veerkracht voor golvend of krullend haar

Heb je natuurlijk golvend of krullend haar of gepermanent haar, dan kunnen je krullen snel inzakken. Kies daarom voor een shampoo en conditioner dat het haar niet verzwaard. Een absolute aanrader is de Goldwell Curly Twist Shampoo. Het verbetert de veerkracht en elasticiteit en minimaliseert kleurverlies. Gebruik deze producten in combinatie met een niet verzwarende conditioner.

 

Shampoo en conditioner voor overige haartypen

Ook voor futloos en slap haar is er speciale shampoo en conditioner verkrijgbaar. Ditzelfde geldt voor de verouderde hoofdhuid en bij huidproblemen zoals een gevoelige hoofdhuid of roos. Bepaal zelf je haartype en ga voor de beste haarverzorging met professionele producten.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.