Tips om op een professionele manier van roos af te komen.

Tips om op een professionele manier van roos af te komen.

Roos is een hardnekkige aandoening van de hoofdhuid. Hier kom je alleen op professionele wijze van af. Lees hier hoe je hardnekkige roos voorgoed aanpakt.

Hoofdhuid op een professionele manier tegen roos behandelen

Roos is een vorm van seborroïsch eczeem en kenmerkt zich door schilfers op de hoofdhuid. Door de aanwezigheid van een gist worden dode huidcellen versnelt afgesloten. Het gevolg zijn witte schilfers op de hoofdhuid, in het haar en vaak zichtbaar op de kleding. Huismiddeltjes werken vaak onvoldoende tegen roos. Wie last heeft van deze aandoening kiest het liefst voor een professionele behandeling.

 

Oorzaken van roos

De oorzaak van roos is niet altijd bekend. Bepaalde gisten op de hoofdhuid kunnen roos veroorzaken. Ook bij zeer actieve talgklieren wordt dit gezien. Waarom de een wel last krijgt van roos en de ander niet, blijft onduidelijk. Wel is bekend dat mensen die vaak een helm, muts of hoed dragen, er vaker last van hebben. Dit heeft te maken met het feit dat de gisten op de hoofdhuid de voorkeur hebben voor een vochtige en warme omgeving.

 

Professionele anti roos shampoo

Bij roos vernieuwt de hoofdhuid zich twee keer sneller dan normaal. Hierdoor komen er meer oude cellen los, zichtbaar als schilfertjes. Goedkope anti roos shampoo werkt vaak niet voldoende. Professionele merken zoals Schwarzkopf of Wella voegen werkzame ingrediënten toe die roos op een effectieve manier aanpakken. Daarnaast helpt de speciale shampoo de hoofdhuid te verzachten en zorgt het voor de juiste voeding.

Specialistische anti-roos shampoo werkt kalmerend en brengt de hoofdhuid in balans. Het verwijdert zichtbare schilfers en voorkomt nieuwe schilfervorming. De krachtige ingrediënten zijn geschikt voor alle haartypes. De meeste professionele anti-roos shampoos bevatten zinc pyrithione, dat een schimmelwerende en antibacteriële werking heeft. Een aantal producten zijn verrijkt met tea tree olie, menthol of andere verzorgende ingrediënten.

 

Wella Care Elements Lijn

 

Gebruik van shampoo, conditioner en haarmasker

Een goede verzorging is bij roos onmisbaar. Professionele anti-roos shampoo zorgt voor vermindering van de klachten. Als aanvulling is het raadzaam te kiezen voor een verzorgende conditioner, die een ultra zacht en beschermend laagje over het haar legt. Zo ziet het haar er weer stralend en gezond uit.

 

Een haarmasker herstelt de vochtbalans van het haar en is zeer geschikt voor droog, beschadigd of gekleurd haar. Het voedt het haar van de wortel tot in de punten. Een haarmasker ondersteunt de werking van anti-roos shampoo door een extra verzorging toe te voegen.

De Schwarzkopf BC Anti Roos Tonic is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de hoofdhuid. Dit product heeft een antibacteriële werking en voedt de hoofdhuid, waarmee hoofdhuidproblemen verholpen worden. De anti roos tonic is geschikt voor alle haartypes en dient ter ondersteuning van een anti-roos shampoo. Na het wassen op de hoofdhuid aanbrengen en niet uitspoelen, zo wordt de hoofdhuid optimaal beschermd en verzorgd.

 

Anti-roos Verzorgingsproducten

 

Verschil tussen goedkope en professionele anti-roos producten

In vrijwel iedere supermarkt en drogist zijn anti-roos shampoos en overige producten verkrijgbaar. Hierbij is er een duidelijk verschil tussen de goedkope producten en professionele merken. Goedkoop is soms duurkoop, dit geldt zeker voor anti-roos shampoos. Zonder voldoende werkzame ingrediënten is het resultaat vaak matig tot slecht te noemen. Professionele merken kalmeren de geïrriteerde hoofdhuid, pakken de oorzaak effectief aan en geven na enkele behandelingen een zichtbaar resultaat. Blijf niet langer met roos rondlopen en kies voor de beste producten van Schwarzkopf, L’Oréal, Wella en Goldwell.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.