Haarstylingproducten speciaal voor jou: van gel tot wax.

Haarstylingproducten speciaal voor jou: van gel tot wax.

Professionele haarstylingproducten zorgen dat jouw kapsel in model blijft, elke dag weer. Weet jij al welke producten bij jou passen? We helpen je bij het uitkiezen.

Haarstylingproducten op een rij

Zonder haarstylingsproducten ziet je haar er slaap of somber uit. Je wilt met de juiste styling voor de dag komen. Daarom zijn er verschillende haarstylingproducten, van haargel tot spray en mousse. Weet je niet welk haarstylingproduct het meest geschikt is voor jou kapsel? We zetten alle haarstylingproducten op een rij.

 

Gel en wax

Haargel is het meest populaire haarstylingproduct. Het houdt het haar in model en geeft extra glans aan het haar. Gel is verkrijgbaar in verschillende varianten, van licht tot ultra sterk. Wil je dat het haar de hele dag goed in model zit zonder dat het zwaar aanvoelt, kies dan voor de Mega Hard Gel van Abzehk. Dit merk levert ook haargel voor een wetlook, waarbij het haar de hele dag toch mooi in model blijft.

 

Haargel

 

Bij haargel is het belangrijk dat het haar niet verzwaart of plakkerig aanvoelt. Kies daarom voor Goldwell Haargel, verkrijgbaar in verschillende sterkten. Ook gel van L’Oréal, Schwarzkopf, Sexy Hair of Wella is een uitstekende keus. Deze merken voegen verzorgende ingrediënten toe, waarbij het haar goed beschermd wordt tegen uv-stralen of hitte.

 

Haarwax gebruik je in droog of handdoekdroog haar. Hiermee creëer je een perfecte look, vooral bij stijl of licht golvend haar. De beste haarwax is verkrijgbaar van de merken Goldwell, KIS of Schwarzkopf. Ook L’Oréal en Abzehk brengen de beste haarstylingsproducten op de markt. Kies uit mega, ultra sterk of de hard look. Ga voor een perfecte finish met gezonde glans.

 

Kapperssale Haarwax Categorie

 

Haarmousse en versteviger

Met haarmousse laat je het haar voller lijken. Dit haarstylingproduct is zeer geschikt voor dun of futloos haar. De L’Oréal Waves Mousse zorgt voor een finishing touch bij normaal tot dik gekruld haar. De Goldwell Power Whip Mousse geeft aan fijn haar de benodigde versteviging en extra volume.

 

Gebruik je tijdens het stylen de föhn, kies dan voor een verzorgende mousse die uitdroging tegengaat. De Wella Shape Control Mousse is hier zeer geschikt voor.

 

Een haarversteviger fixeert het haar zonder dat het plakkerig aanvoelt. Let erop dat een haarversteviger niet hetzelfde is als haarlak. De haarversteviger is eigenlijk een mix tussen haarspray en haargel en is hiermee het ideale stylingproduct voor iedereen.

 

Kapperssale Haarmousse Categorie

 

Haarlak en finishing producten

Na het stylen van je haar moet dit perfect in model blijven, het liefst de hele dag. Haarspray fixeert het haar en houdt het in het gewenste model. Creëer wat meer effect en geef het haar een gezonde glans met haarlak. Kies voor professionele haarstylingproducten zoals de Goldwell Stylesign Haarlak, voor een soepele volume en versteviging.

 

Kapperssale Haarlak Categorie

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.